Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، متن بیانیه ستاد حقوق بشر در محکومیت قطعنامه شورای حقوق بشر علیه ایران به این شرح است:

باسمه تعالی

بار دیگر عناد و کینه‌ی برخی دولت‌های غربی نسبت به ملت ایران آشکار گردید و ملت ایران به دلیل پایبندی عملی به استیفای کامل حقوق خود و صیانت از کرامت انسان‌ها و دفاع از حقوق ملت‌های مستقل با صدور یک قطعنامه‌ سیاسی مجازات شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این بار شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد که نهادی شکل‌گرفته برای ارتقای حقوق بشر و صیانت از حقوق ملت‌ها در قبال ظلم و تعدی کشورهای خودبرتربین و زیاده‌خواه و ناقض حقوق بشر است، ابزار سوءاستفاده‌ سیاسی و منفعت‌طلبانه‌ی این کشورها قرار گرفت.

ملت بزرگ ایران هیچ‌ تردیدی در سوءاستفاده‌ی سیاسی دولت‌های غربی از شورای حقوق بشر ندارد، چراکه با وجود عدم‌موافقت صریح بیش از نیمی از کشورهای عضو شورای حقوق بشر با تصمیم سیاسی دولت‌های غربی، مأموریت گزارشگر ویژه‌ وضعیت حقوق بشر ایران تمدید شد.

پرسش مردم آزاده‌ی جهان به‌ویژه ملت رشید ایران از دولت‌های غربی مدعی حقوق بشر این است که رژیم‌ اشغالگر صهیونیستی و رژیم متجاوز سعودی باید چند کودک دیگر فلسطینی و یمنی را به خاک و خون بکشند تا سزاوار برخوردی جدی از سوی سازوکارهای بین‌المللی نظارتی حقوق بشری باشند؟ پاسخ بسیار روشن است؛ هیچ‌گاه، چون این دو رژیم هم‌پیمان کشورهای غربی و تأمین‌کننده‌ی درآمد شرکت‌های تسلیحاتی آنها هستند.

کارنامه‌ی ضدحقوق بشری دولت‌های غربی حامی تمدید گزارشگر ویژه‌ی حقوق بشر ایران آن‌قدر قطور و سیاه است که به‌هیچ وجه قابل انکار و فراموشی نیست. بیش از یک صد هزار جوان برومند جانباز شیمیایی که در جای جای سرزمین بزرگ ایران در حال جدال لحظه‌ای با مرگ هستند و هر دمی را که فرو می‌دهند، امیدی به بازدم ندارند، تنها یک نمونه از اقدام‌های ضدانسانی دولت‌های مدعی حقوق بشر است.

ملت هوشیار ایران هیچ‌گاه فریب بازی‌های سیاسی و ترفندهای رسانه‌ای دولت‌های غربی که نقش مؤثری در اقدام‌های ضدحقوق بشری مانند "طراحی و مشارکت در کودتا علیه دولت قانونی ایران"، "تجهیز صدام دیکتاتور برای تجاوز به سرزمین ایران"، "اجرای تحریم‌های مصوب رژیم امریکا علیه مردم ایران"، "تحریم غذا، دارو و تجهیزات پزشکی علیه مردم ایران"، "حمایت از گروه‌های تروریستی از جمله منافقین"، "پناه‌دادن به دزدان اموال ملت ایران و عدم تحویل آنها به دستگاه قضایی ایران" و ... را داشته و دارند، نخواهد خورد و ادعای مزورانه‌ آنها در حمایت از حقوق بشر در ایران را هرگز باور نخواهد کرد.

ترفند ناقضان حقوق بین‌الملل در سوءاستفاده‌ی سیاسی از جایگاه شورای حقوق بشر که اساساً وقعی به قواعد و اصول بنیادینی چون "اصل عدم مداخله در امور داخلی سایر دولت‌ها"، "اصل برابری حاکمیت‌ها"، "اصل منع تهدید و توسل به زور و اصل خودداری از کمک و مساعدت به دولت‌های ناقض قواعد آمره‌ی حقوق بین‌الملل عام" از جمله در مورد آمریکا در پرونده‌ی تحریم غذا و دارو علیه ملت ایران، نمی‌نهند، طنز تلخی است که جایگاه شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد را به عنوان نهادی مستقل و دارای شخصیت حقوقی بین‌المللی، زیر سئوال برده و حتی می‌تواند مسئولیت بین‌المللی این نهاد را نیز به دنبال داشته باشد.

ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران تصریح می‌کند که "واقعیت تصمیم سیاسی" دولت‌های غربی در تمدید مأموریت گزارشگر ویژه‌ی حقوق بشر ایران، هیچ‌گاه "حقیقت روشن و افتخارآمیز" حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران را مخدوش و مکدر نخواهد کرد و جمهوری اسلامی ایران را لحظه‌ای در اجرای احکام دینی، ضوابط قانون اساسی و قوانین و مقررات موضوعه دچار تردید نخواهد کرد.

ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران، با تقبیح هرگونه استفاده‌ ابزاری دولت‌های غربی از ظرفیت‌های بین‌المللی و ضمن نامشروع‌دانستن تعیین گزارشگر ویژه، برخورد سیاسی با پدیده‌ی حقوق بشر را بزرگ‌ترین تهدید علیه حقوق بشر دانسته و دولت‌هایی را که سابقه‌ طولانی و نظام‌مند در نفی و نقض حقوق ملت‌های آزاد و مستقل داشته و دارند، دارای صلاحیت برای نقش‌آفرینی در مراجع بین‌المللی حقوق بشر نمی‌داند و از تمامی دولت‌های مستقل می‌خواهد تا مانع نفوذ رویکردهای سیاست‌زده به حوزه‌ی حقوق بشر و به‌ویژه شورای حقوق بشر شوند.

ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران هزینه‌مندسازی هرگونه اقدام علیه ملت ایران را راهبرد موفق و مؤثر دیپلماسی انقلابی دانسته و از وزارت امور خارجه می‌خواهد با به‌کارگیری همه‌ی ظرفیت‌های دیپلماسی، تدابیر بازدارنده در قبال اقدام‌های خصمانه دولت‌های غربی در عرصه‌ حقوق بشر را اتخاذ نموده و ظرفیت‌های حقوقی و سیاسی کشورهای مستقل برای نجات حقوق بشر از سلطه‌ سیاسی دولت‌های غربی در مراجع بین‌المللی را فعال نماید.

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: ستاد حقوق بشر شورای حقوق بشر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران شورای حقوق بشر دولت های غربی ستاد حقوق بشر گزارشگر ویژه بین المللی ی حقوق بشر حقوق بشری ملت ایران دولت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۸۷۲۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نبنزیا: شورای امنیت به گروگان آمریکا تبدیل شده است

واسیلی نبنزیا، نماینده دائم روسیه در سازمان ملل متحد، در واکنش به وتوی آمریکا علیه پذیرش فلسطین در این سازمان بین‌المللی گفت: شورای امنیت سازمان ملل به گروگان سیاست واشنگتن در خاورمیانه تبدیل شده است.

براساس گزارش آر تی، نبنزیا در نشست مجمع عمومی که به بحث درباره وتوی آمریکا علیه پیش‌نویس قطعنامه شورای امنیت در خصوص پذیرش فلسطین به‌عنوان عضو کامل در سازمان ملل اختصاص داشت، افزود: ما عمیقاً از چنین اقداماتی که طرف آمریکایی انجام داده است متاسفیم. همه اقدامات آمریکا منعکس کننده این است که نیرو‌های امنیتی بین المللی در واقع طی این ۶ ماه به گروگان سیاست آمریکا در خاورمیانه تبدیل شده است.

در پایان آوریل گذشته، آمریکا از حق وتوی خود در شورای امنیت استفاده کرد و در نتیجه مانع پیش‌نویس قطعنامه الجزایر در مورد پذیرش فلسطین به عنوان عضو کامل سازمان ملل شد.

شایان ذکر است که در سپتامبر سال ۲۰۱۱، فلسطین درخواستی برای پیوستن به این سازمان به عنوان عضو کامل ارائه کرد. اما در آن زمان نتوانست حمایت شورای امنیت سازمان ملل را جلب کند.

در آن زمان نیز آمریکا اعلام کرد که قصد دارد قطعنامه را در صورت تایید سایر اعضای دائمی وتو کند. سپس تشکیلات خودگردان فلسطین تصمیم گرفت این موضوع را برای مدتی متوقف کند و به عنوان ناظر دائمی در سازمان بین المللی باقی بماند.

فرآیند پذیرش یک کشور برای عضویت در سازمان ملل متحد با تصمیم مجمع عمومی به توصیه شورای امنیت سازمان ملل متحد انجام می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • گزارش چند سازمان حقوق بشری در مورد رابطه رهبران کشور‌ها با مطبوعات
  • بیانیه ایپس آسیا در محکومیت تهاجم وحشیانه اسرائیل به غزه
  • سخنگوی طالبان گزارش یوناما را تکراری و تبلیغاتی خواند
  • آیا در دادگاه لاهه عزمی برای محکومیت نتانیاهوی جنگ‌طلب وجود دارد؟
  • مشت آهنین علیه خیزش دانشگاهیان آمریکا اثرگذار نیست/ فعال شدن بسیج دانشجویی این بار در ایالات متحده
  • بیانیه آشوریان ارومیه در محکومیت هتک حرمت به ساحت مقدس قرآن کریم
  • نبنزیا: شورای امنیت به گروگان آمریکا تبدیل شده است
  • اخبار سیاسی ۱۲ اردیبهشت؛دیدار معلمان با رهبر انقلاب/افزایش ۳۵درصدی حقوق حداقل‌بگیران بازنشستگان
  • بیانیه ۵ زبانه تشکل‌های اسلامی دانشگاه شهید باهنر کرمان پیرامون حوادث دانشگاه‌های آمریکا
  • ورود هیچ بازرسی را ممنوع نکردیم