Web Analytics Made Easy - Statcounter

    وزارت امور خارجه آمریکا با اعلام حمایت از رژیم صهیونیستی در شورای حقوق بشر، مدعی شد در تمدید ماموریت گزارشگر ویژه حقوق بشری برای ایران نقش کلیدی داشته اند.
به گزارش صدای ایران،در گزارش برگ روز جمعه وزارتخارجه آمریکا آمده است: در سی و هفتمین نشست شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد در ژنو که از 26 فوریه تا 23 مارس برگزار شد، ایالات متحده وضعیت حقوق بشر اضطراری را در سراسر جهان مورد توجه قرار داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این گزارش می افزاید: در این میان، مسائل حقوق بشر در ایران، سوریه، کره شمالی، میانمار، کامبوج و سودان جنوبی مورد توجه قرار گرفت. در بیانیه 28 فوریه نیز تاکید آمریکا به تعهدات حقوق بشری و نگرانی مداوم ما از تمرکز نامتقارن این شورا بر اسرائیل و همچنین تعهد ما بر اصلاح این شورا مطرح شد.

وزارتخارجه آمریکا ادامه می دهد: ایالات متحده یک قطعنامه در مورد سودان جنوبی ارائه کرد که شورای حقوق بشر با حمایت گسترده منطقه ای تصویب شد. علاوه بر این، از طریق بیانیه های ملی و مشترک، ایالات متحده به وضعیت حقوق بشر در چین، روسیه، کوبا، ونزوئلا، کنگو، مصر، ترکیه، بروندی، آذربایجان، مالدیو، ویتنام و بحرین تاکید کرد.

در این گزارش برگ اضافه شده است: آمریکا با اسرائیل و دیگر شرکا در مبارزه با بنیانگذاری متعصبانه علیه اسرائیل به وسیله مخالفت با بند هفتم که تنها بر یک کشور تمرکز دارد و همچنین به وسیله رای دادن علیه هر قطعنامه ای که تحت بند هفتم معرفی شد، همکاری نزدیک داشت.

وزارتخارجه آمریکا اظهار می کند: استرالیا در حالی که کشورهای زیادی رای خود را به منفی یا ممتنع تغییر داده بودند به رای گیری علیه همه قطعنامه های بند هفتمی پیوست. این جلسه از زمان ایجاد شورای حقوق بشر، بیشترین تغییر رای به منفی یا ممتنع درباره اسرائیل را به خود اختصاص داد.

این گزارش برگ درباره ایران در شورای حقوق بشر هم اینگونه مدعی می شود که ایالات متحده نقش کلیدی را در حمایت از قطعنامه تمدید ماموریت گزارشگر ویژه درباره ایران را ایفا کرد.

وزارتخارجه آمریکا که بر روی همه نقض تعهدات انسان دوستانه و حقوق بشری رژیم صهیونیستی چشم بسته و با افتخار از آن دفاع می کند، بدون در نظر گرفتن نقش کشور خود در ایجاد ناآرامی ها در ایران و همچنین تبعات اقتصادی ناشی از تحریم، می افزاید: ایالات متحده به نیابت از 27 کشور، بیانیه مشترکی را قرائت کرد و سرکوب های اخیر در ایران را مورد توجه قرار داد.

منبع: صدای ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۸۱۰۲۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشت آهنین علیه خیزش دانشگاهیان آمریکا اثرگذار نیست/ فعال شدن بسیج دانشجویی این بار در ایالات متحده

حسین کنعانی‌مقدم، کارشناس مسائل سیاسی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری علم و فناوری آنا، درباره خیزش اساتید و دانشجویان دانشگاه‌های آمریکا اظهار کرد: ایالات متحده آمریکا در پارادوکسی قرار گرفته که هم می‌خواهد از رژیم صهیونیستی حمایت کند و آن را به عنوان امنیت ملی آمریکا تلقی کند و هم از سوی دیگر باید پاسخ نسل جدید آمریکا را که به دنبال آزادی و حقوق بشر و موضوعات دیگر هستند را بدهد.

وی افزود: این مسائل باعث شده تا آمریکا در یک بن‌بست سیاسی در عرصه داخلی و بین‌المللی قرار گیرد و به نظر می‌رسد این جنبش دانشجویی که در آمریکا آغاز شده و حتی به کشور‌های دیگر امکان سرایتش وجود دارد، خاطرات جنبش دانشجویی ۱۹۳۰ و ۱۹۶۸ را تداعی می‌کند که توانست به دولت آمریکا فشار وارد کند تا در خصوص جنگ ویتنام تجدیدنظر داشته باشند.

این کارشناس مسائل سیاسی بیان کرد: اگر همین روند ادامه پیدا کند شاهد خواهیم بود به‌رغم سرکوبی که دولت آمریکا با مشت آهنین انجام می‌دهد، فروپاشی درونی در رابطه با لیبرال‌دموکراسی و حقوق بشر ادعایی رقم بخورد. دولت ایالات متحده آمریکا باید از میان گزینه‌هایی که وجود دارند یکی را انتخاب کند؛ یعنی یا به خواست ملت خود گوش فرادهد یا اینکه به خواست و مطالبه لابی صهیونیست که می‌خواهد آمریکا را در باتلاق بیشتر فرو ببرد، توجه کند.

کنعانی‌مقدم با بیان اینکه تجربه اثبات کرده هرگاه اساتید و بعد هم رسانه‌ها به یک جنبش دانشجویی می‌پیوندند، این اقدام قابل سرکوب نیست، گفت: هرچند ممکن است کمی شعله آن کمرنگ‌تر شود، اما آتش زیر خاکستری است که هرلحظه امکان شعله‌ور شدنش وجود دارد.  

وی بیان کرد: آقای بایدن در آستانه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا به حمایت لابی صهیونیستی نیاز مبرم دارد و به همین دلیل تلاش می‌کند آخرین گام حمایتی خود از صهیونیست‌ها را بردارد و دست به سرکوب دانشجویان بزند، اما اگر انتخابات تمام شود آقای بایدن شکست بخورد به نظر می‌رسد دولت بعدی چاره‌ای جز توجه به خواست اساتید، دانشجویان و نسل جدید آمریکا نخواهد داشت و حمایت از رژیم صهیونیستی را کنار بگذارد یا حداقل کمتر کند.

این کارشناس مسائل سیاسی درباره تأثیر خیزش دانشگاهیان آمریکا و امکان سرایت آن به دیگر نقاط دنیا بر پایان جنگ غزه و محاصره این منطقه گفت: تجربه اثبات کرده رژیم صهیونیستی به هیچ یک از قوانین و چارچوب‌های بین‌المللی پایبند نیست و نسبت به سازمان ملل، قطعنامه‌ها و فشار‌های جهانی بی‌توجه است. آنها تصمیم دارند غزه را به یک سرزمین سوخته تبدیل و تمامی فلسطینی‌ها را به کوچ اجبار وادارند و سپس این منطقه را کاملاً تحت اشغال خود درآورند و در این مسیر از هیچ کس و هیچ چیز ترس و واهمه‌ای ندارند.  

کنعانی‌مقدم تأکید کرد: پیش‌بینی ما این بود که صهیونیست‌ها به رفح حمله کنند که آن را آغاز کردند؛ بنابراین کشتن مردم و بی‌گناهان برای رژیم اشغالگر قدس هیچ کاری ندارد، اما آنچه که مهم بوده این است که امکان دارد با ادامه تجاوزات اسرائیل و حمله به رفح فلسطینیان ساکن در کرانه باختری و حتی فلسطینیان مصر و اردن به مردم غزه بپیوندند و این به معنای درگیر شدن صهیونیست‌ها در چند جبهه خواهد بود که توان مقابله با آن را ندارد.

وی گفت: در این شرایط تنها راهی که وجود دارد، مقاومت و ایستادگی است و اگر دقت کرده باشید اکثر افرادی که در جنبش دانشجویان آمریکا، انگلیس، استرالیا، فرانسه و آلمان مشارکت دارند چفیه به گردن دارند و آن را به عنوان سمبل مقاومت می‌دانند، کاری که مقام معظم رهبری انجام می‌دهند و آن را نماد مقاومت می‌دانند. قبلاً می‌گفتند بسیج انگلیس و فرانسه دست به کار شده‌اند ولی امروز ظاهراً بسیج دانشجویی در آمریکا فعال شده و راه خود را دنبال می‌کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • گزارش چند سازمان حقوق بشری در مورد رابطه رهبران کشور‌ها با مطبوعات
  • سرکوب دانشجویان آمریکایی توسط پلیس نقاب دروغین حقوق بشر را از چهره ایالات متحده انداخت
  • مشت آهنین علیه خیزش دانشگاهیان آمریکا اثرگذار نیست/ فعال شدن بسیج دانشجویی این بار در ایالات متحده
  • چین به بحث کنترل تسلیحات هسته‌ای ورود نمی‌کند
  • عضویت فلسطین در سازمان ملل، در راستای رسیدگی به بی عدالتی علیه فلسطینان است
  • یک شبکه می‌خواهد لیگ برتر را به آمریکا ببرد!
  • آنتونوف: اتهام‌زنی آمریکا درباره تسلیحات شیمیایی نفرت‌انگیز است
  • واکنش کره شمالی به تازه‌ترین تحریم‌ها علیه تهران
  • بیانیه ۵ زبانه تشکل‌های اسلامی دانشگاه شهید باهنر کرمان پیرامون حوادث دانشگاه‌های آمریکا
  • بحران کودک‌همسری در آمریکا